سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در گذشته مرا برادرى بود که در راه خدا برادریم مى‏نمود . خردى دنیا در دیده‏اش وى را در چشم من بزرگ مى‏داشت ، و شکم بر او سلطه‏اى نداشت ، پس آنچه نمى‏یافت آرزو نمى‏کرد و آنچه را مى‏یافت فراوان به کار نمى‏برد . بیشتر روزهایش را خاموش مى‏ماند ، و اگر سخن مى‏گفت گویندگان را از سخن مى‏ماند و تشنگى پرسندگان را فرو مى‏نشاند . افتاده بود و در دیده‏ها ناتوان ، و به هنگام کار چون شیر بیشه و مار بیابان . تا نزد قاضى نمى‏رفت حجّت نمى‏آورد و کسى را که عذرى داشت . سرزنش نمى‏نمود ، تا عذرش را مى‏شنود . از درد شکوه نمى‏نمود مگر آنگاه که بهبود یافته بود . آنچه را مى‏کرد مى‏گفت و بدانچه نمى‏کرد دهان نمى‏گشود . اگر با او جدال مى‏کردند خاموشى مى‏گزید و اگر در گفتار بر او پیروز مى‏شدند ، در خاموشى مغلوب نمى‏گردید . بر آنچه مى‏شنود حریصتر بود تا آنچه گوید ، و گاهى که او را دو کار پیش مى‏آمد مى‏نگریست که کدام به خواهش نفس نزدیکتر است تا راه مخالف آن را پوید بر شما باد چنین خصلتها را یافتن و در به دست آوردنش بر یکدیگر پیشى گرفتن . و اگر نتوانستید ، بدانید که اندک را به دست آوردن بهتر تا همه را واگذاردن . [نهج البلاغه]
آموزشی - مذهبی
درباره



آموزشی - مذهبی


حمید امامی راد
سلام به اهل دلی که بی ریا و با صفاست.قلب پر از محبتش همیشه به یاد خداست.دور از وجودتان هر چه درد و بلاست. مطالب وبلاگ ترکیبی از مسائل مذهبی و آموزشی (اکثرا آموزش ابتدایی) می باشد. امید است مورد توجه قرار گیرد. ملتمس دعای خیر دوستان هسنم.
لینک‌های روزانه

خلاقیت و دانش آموزان

نقش معلم در شکوفایى خلاقیت (قسمت اول)

مدیر کل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش:

زمینه بروز خلاقیت در دانش آموزان باید فراهم شود

 

خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش دبستانی وزارت آموزش گفت: معلمان باید تلاش کنند تا خط فکری آن ها به سمت خلاقیت برود و زمینه بروز خلاقیت را در دانش آموزان فراهم کنند.

 

 

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، علیرضا رحیمی در اختتامیه مرحله استانی جشنواره علمی علوم تجربی جابر بن حیان، وی‍ژه دانش آموزان مقطع ابتدایی، در مشهد با بیان این مطلب گفت: معلمین باید بیشترین اهمیت را به سطح کلاس و مدرسه اختصاص دهند زیرا عموم دانش اموزان را تحت پوشش قرار می دهد.

کودک و خلاقیت

رحیمی هدف از جشنواره جابر بن حیان را بروز مهارت های خواندن، نوشتن، خلاقیت و کار گروهی در دانش آموزان دانست و تصریح کرد: استقلال فکری و مسئله محور بودن دانش آموز مد نظر ماست.

 

وی با اشاره به رویکرد قرآنی این جشنواره علمی گفت:‌در دوره ابتدایی بهترین شیوه آموزش، اموزش عینی و عملیاتی است زیرا با ویژگی های انسان و مبانی فکری و دینی منطبق است.

موانع خلاقیت در محیط خانواده

رحیمی همچنین این پروژه علمی را یک اقدام معمول و آشکار در نظام آموزشی دانست و اظهار داشت:  جابر بن حیان یک جشنواره بدیع و تازه نیست زیرا تمام روش های آموزشی و تربیتی باید بر پایه خلاقیت باشد.

 

گفتنی است از مجموع 1025 آموزشگاه خراسان رضوی که این طرح را اجرا کردند تعداد 7 هزار و 908 پروژه به مرحله استانی راه پیدا کردند.

 

منبع: خبرگزاری پانا


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط حمید امامی راد 90/3/3:: 11:27 صبح     |     () نظر