سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به کسى که از او مشکلى را پرسید فرمود : ] براى دانستن بپرس نه براى آزار دادن که نادان آموزنده همانند داناست و داناى برون از راه انصاف ، همانند نادان پر چون و چراست . [نهج البلاغه]
آموزشی - مذهبی
درباره



آموزشی - مذهبی


حمید امامی راد
سلام به اهل دلی که بی ریا و با صفاست.قلب پر از محبتش همیشه به یاد خداست.دور از وجودتان هر چه درد و بلاست. مطالب وبلاگ ترکیبی از مسائل مذهبی و آموزشی (اکثرا آموزش ابتدایی) می باشد. امید است مورد توجه قرار گیرد. ملتمس دعای خیر دوستان هسنم.
لینک‌های روزانه

شب‌ادراری، ناخن جویدن و پرخاشگری از علایم عدم وفق کلاس اولی‌ها با محیط مدرسه است



یک روانپزشک:
شب‌ادراری، ناخن جویدن و پرخاشگری از علایم عدم وفق کلاس اولی‌ها با محیط مدرسه است



والدین با ارتباط مداوم با مربیان مدرسه بهتر می‌توانند نیازهای کودکان را در مدرسه شناسایی کنند.

دکتر جلال شاکری رییس دانشکده پزشکی کرمانشاه و روانپزشک در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران اظهارداشت: والدین می‌توانند نقش اساسی در ایجاد آرامش برای بچه‌ها در مدرسه داشته باشند، اگر والدین و اولیای مدرسه با هم ارتباط مستمر داشته باشند، می‌توانند نقص‌های همدیگر را منتقل کنند و بهتر بتوانند نیازهای بچه‌ها را مرتفع کنند.

وی در ادامه به دانش‌آموزان کلاس اولی و نیازهای آنها اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این دانش‌آموزان در خانواده با امنیت و آرامش و عاطفه خاصی که بین آنها و والدین‌شان وجود داشته، بوده‌اند و با ورود به مدرسه و فضای جدید که در آن نظم و مقررات ویژه‌ای حاکم است، قطعا نیازمند حمایت بیشتری از طرف معلمان و والدین هستند. معلمان باید یک محیط شاد را برای بچه‌ها فراهم کنند که احساس کمبود عاطفی در مدرسه نداشته باشند.

وی در ادامه افزود: با توجه به تفاوت‌های فردی، فرهنگی و خانوادگی که بین دانش‌آموزان وجود دارد، معلمان باید با بردباری و صبر خاصی با بچه‌ها برخورد کند و به نیازهای دوره‌ای سنی توجه ویژه‌ای داشته که آنها بتوانند خود را با محیط جدید تطبیق دهند.

شاکری در ادامه گفت: اگر بچه‌های کلاس اولی نتوانند خود را با محیط جدید وفق دهند ممکن است دچار یکسری علائم نوروتیک مثل اضطراب، شب ادراری، ناخن جویدن و پرخاشگری شوند.

وی افزود: روزهای اول مدرسه شاید ترس از مدرسه و دوری از والدین و اضطراب و جدایی در دانش‌اموزان وجود داشته باشد که نیازمند توجه دقیق والدین به بچه‌های کلاس اولی است و باید با حضور والدین در کلاس، معلم به آموزش بپردازند تا دانش‌آموزان بتوانند آرام‌آرام خود را با فضای جدید سازگار کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: اغلب دانش‌آموزانی که مراحل آموزش نیمه رسمی مهد یا پیش‌دبستانی را نگذارنده باشند دچار اضطراب در روزهای اول مدرسه می‌شوند و با پیدا کردن دوست در محیط مدرسه این مشکل رفع می‌شود.

دکتر شاکری در پایان به لزوم ایجاد امنیت در محیط خانه برای رغبت بیشتر دانش‌آموزان به مدرسه اشاره کرد و گفت: والدین باید به موقع از بچه‌ها حمایت کنند و نیازهای آموزشی، مادی و عاطفی آنها را برآورده نمایند و بین فرزندان خود تفاوت قایل نشوند.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط حمید امامی راد 90/2/18:: 8:44 صبح     |     () نظر