سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در وصف جمع فرومایگان فرمود : ] آنانند که چون فراهم آیند پیروز گردند ، و چون پراکنده گردند شناخته نشوند [ و گفته‏اند امام فرمود : ] آنانند که چون فراهم آیند زیان رسانند و چون پراکنده شوند سود دهند . [ گفتند زیان فراهم آمد نشان را دانستیم سود پراکنده شدنشان چیست ؟ » فرمود : ] خداوندان پیشه‏ها به سر پیشه‏هاى خود بازگردند و مردم از آنان سود برند : چون بنّا که بر سر ساختن بناى خود رود و بافنده که به کارگاهش و نانوا که به نانوا خانه بازگردد . [نهج البلاغه]
آموزشی - مذهبی
درباره



آموزشی - مذهبی


حمید امامی راد
سلام به اهل دلی که بی ریا و با صفاست.قلب پر از محبتش همیشه به یاد خداست.دور از وجودتان هر چه درد و بلاست. مطالب وبلاگ ترکیبی از مسائل مذهبی و آموزشی (اکثرا آموزش ابتدایی) می باشد. امید است مورد توجه قرار گیرد. ملتمس دعای خیر دوستان هسنم.
لینک‌های روزانه

انواع املا

   1- املای تقریری (معلم متنی را که قبلاً تهیه کرده بتدریج قرائت می‌کند تا فراگیران بنویسند)

 2-  املای کامل کردنی(معلم تعداد لغاتی مثلاً 20 کلمه که دارای ارزش املایی هستند را انتخاب می‌کند و سپس جای آنها را در متن آماده شده جهت تکثیر خالی می‌گذارد. آن‌گاه متن کامل را خودش می‌خواند و دانش‌آموزان جاهای خالی را با توجه به قرائت معلم پر می‌کنند)

 

3-  املای تصویری(چند تصویر مانند درخت، حیوان و   …   در صفحه‌ای طراحی می‌شود و سپس صفحات در اختیار فراگیران قرار می‌گیرد و دانش‌آموزان نام شکل مورد نظر را می‌نویسند).

 

4-  املای گروهی(در هر گروه یک نفر به بقیه دیکته می‌گوید. برای مثال در یک گروه سه نفری یک نفر املا می‌گوید. یک نفر نظارت می‌کند و نفر سوم می‌نویسد).

 

5-  متنی را بخواند و در پایان املای آن را به تنهایی بنویسد (با استفاده از قدرت حافظه خودش به خودش املاء بگوید).

 

6-  املای والدین (والدین به عنوان تکلیف شب به فرزندان املاء بگویند).

 

7-  دادن جدول هجاها که دانش‌آموزان با توجه به هجاها کلمه سازی می‌نمایند.

 

8-  تعیین یک حرف یا صدا توسط معلم و ساختن کلمه و جمله توسط دانش‌آموزان

 

9-  ارائه‌ی چندین جمله به دانش‌آموزان و برقراری ارتباط بین جملات و ساختن متن منسجم با آنها توسط دانش‌آموزان

 

10- ضبط متن املاء بر روی نوار و پخش آن در کلاس جهت نوشتن متن املاء

 

11- املای کوزه‌ای (کلماتی را که دانش آموزان در زنگ بخوانیم یاد می‌گیرند. در پایان زنگ بر روی تکه‌های کاغذ نوشته و در کوزه می‌اندازند و معلم در جلسه بعد از بین کلمات موجود متنی تهیه نموده و به کلاس ارائه می‌نماید).

 

12- بازی اسم و فامیل- شهر- حیوان- میوه(در این نوع یکی از بچه‌ها صدایی را انتخاب می‌کند و بقیه دانش‌آموزان با توجه به صدای انتخاب شده موارد لازم را می نویسند)

 

13- طراحی جدول و حل آنها (دانش‌آموزان باید با توجه به متن کتاب درسی سوال طراحی نمایند، به طوریکه جواب آن یک کلمه باشد و سپس کلمات را وارد جدول نمایند).

 

14- املای پای تخته‌ای (معلم یکی از دانش‌آموزان را جهت نوشتن املاء پای تخته صدا می‌زند و بقیه دانش‌آموزان با توجه به نوشته‌های او املاء می‌نویسند).

 

15- املای پرده‌ای (متن املاء یکی از دانش‌آموزان پای تخته می‌نویسد و بقیه‌ی دانش‌آموزان به متن با دقت نگاه می‌کنند. سپس متن املای نوشته شده به وسیله‌‌ی پرده‌ای پنهان می‌گردد و بعد معلم شروع به گفتن همان املاء می کند و تمامی دانش‌آموزان می‌نویسند و در پایان پرده کنار می رود و دانش‌آموزان با توجه به تخته املای خود را صحیح می‌کنند).

 

16- املاء سفره‌ای (دانش‌آموزان به صورت گروهی بر وی سفره‌های نایلونی با استفاده از ماژیک وایت‌برد املاء می‌نویسند).

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط حمید امامی راد 90/6/3:: 7:9 عصر     |     () نظر