بدترین جای کلاس بدنسازی
بدترین محل برای ایستادن در کلاسهای بدنسازی و ورزش، ردیف جلو و روبهروی آینه است. شاید به دلیل اینکه خودتان را در آینه ببینید، جایتان را تغییر دهید اما نتایج یک بررسی که در سال 2003 انجام شده است، نشان داده است اگر خودتان را هنگام انجام تمرینات ورزشی نبینید، بهتر است. در این تحقیق بررسی 58 زن که شدت و نوع ورزش یکسانی داشتند، نشان داد آنهایی که هنگام انجام تمرینهای ورزشی خودشان را در آینه میدیدند در مقایسه با افرادی که در اتاقی بدون آینه ورزش میکردند احساس بدتری نسبت به بدنشان داشتند. بهتر است جایی از کلاس که روبهروی آینه نباشد و در ضمن بتوانید تمرینات را به خوبی ببینید و تمرکز داشته باشید انتخاب کنید.
کلمات کلیدی:
بدترین جا برای گذاشتن میوهها تا قبل از شستن آنها
بدترین جا برای گذاشتن میوهها قبل از شستن سینک آشپزخانه است. به گفته دکتر کلی رینولد استاد میکروبشناسی دانشگاه آریزونا سینک آشپزخانه بیشترین میزان میکروب را دارد و میزان آلودگی آن حتی از توالت بیشتر است. توصیه میشود میوهها را در سبدی بگذارید و بدون اینکه با سینک تماس داشته باشند آنها را بشویید. اگر میوههایی مانند توت فرنگی و شاتوت که بدون پوست کندن خورده میشوند، هنگام شستن در سینک افتاد آن را دور بیندازید و از خوردناش صرفنظر کنید.
کلمات کلیدی:
بدترین جا برای استفاده از هدفون
بدترین محلها برای استفاده از هدفون هواپیما، قطار یا ایستگاه مترو است. هرچند شاید در ظاهر گوش دادن به موسیقی دلخواه از شنیدن سر و صدای موجود در این محلها بهتر باشد اما بررسیها نشان داده است استفاده از هدفون در محیطهای پر سر و صدا احتمال بلندتر کردن صدا را بیشتر میکند. محققان دانشگاه هاروارد دریافتهاند افراد در محیطهای آرام صدا را در سطح ایمنتری تنظیم میکنند، اما وقتی صدای زمینهای مانند سر وصدای سالن هواپیما به محیط اضافه میشود تا 80 درصد و تا 89 دسی بل صدا را بالا میبرند. این میزان بلندی صدا در طولانی مدت میتواند در افراد آسیب شنوایی ایجاد کند. بهتر است در محلهای پر سر و صدا از هدفون استفاده نکنید، هرچند در بررسی محققان دانشگاه هاروارد مشخص شد تنها 20 درصد افراد مورد مطالعه با بالا رفتن سر و صدای محیط استفاده از هدفون را کنار گذاشتند.
کلمات کلیدی:
بدترین جا برای نگهداری باقیمانده غذا
بدترین محل برای گذاشتن باقیمانده غذا یخچال است. قرار دادن یک ظرف بزرگ غذای داغ بهطور مستقیم در یخچال روش مناسبی برای سرد کردن غذا و پیشگیری از مسمومیت غذایی نیست. دکتر پیتر سیندر، محقق و استاد مدیریت و تکنولوژی در این باره میگوید: «در این صورت ممکن است برای کاهش دمای قسمت میانی غذا
زمان زیادی لازم باشد و این محل به مکان مناسبی برای رشد و تکثیر باکتریها تبدیل شود .» شما میتوانید غذا را تا یک ساعت پس از پخت برای خنک شدن بیرون نگهدارید و سپس در یخچال قرار دهید. یا غذا را در ظروف کوچکتر بریزید و در یخچال قرار دهید. در این صورت غذا زودتر سرد میشود .
کلمات کلیدی:
بدترین جا برای تماشای تلویزیون
بدترین محل تماشای تلویزیون جایی است که غذا میخورید. بررسیها نشان داده است تماشای تلویزیون هنگام غذا خوردن موجب میشود نتوانید به مقدار غذایی که میخورید توجه کنید. نتایج مطالعهای که در سال 2006 روی گروهی داوطلب انجام شد نشان داد افراد هنگام تماشای تلویزیون تندتر غذا میخورند. همچنین هنگام تماشای برنامههای تفریحی مصرف ماکارونی و پنیر تا 71 درصد بیشتر میشود. توصیه میشود تلویزیون را در نزدیکی میز غذا خوری قرار ندهید و هنگام غذا خوردن تلویزیون را خاموش کنید. بهترین محل تماشای تلویزیون جایی دور از آشپزخانه است که حتی اگر هوس خوردن چیزی به سرتان زد مجبور شوید چند قدمی تا آشپزخانه راه بروید
کلمات کلیدی:
بدترین جا برای نگهداری از قهوه
بدترین محل برای نگهداری دانه یا پودر قهوه یخچال یا فریزر است. جان مک گرگور، متخصص صنایع غذایی و استاد دانشگاه کلمسون در این باره میگوید: «هر بار که آن را از یخچال یا فریزر بیرون میآورید دمای آن تغییر میکند و این موضوع روی طعم قهوه تاثیر میگذارد. درست مثل اینکه یک فنجان قهوه را بارها و بارها بجوشانید.» دانهها یا پودر قهوه را در قوطیهای شیشهای نیمه شفاف دردار ریخته و در کابینت آشپزخانه نگهداری کنید.
کلمات کلیدی:
بدترین جابرای خواب
بدترین محل برای خوابیدن زیر پتو است. موقع خواب به طور کامل زیر پتو نروید و پتو را روی سرتان نکشید. گرم شدن زیاد موجب میشود نتوانید خواب راحتی داشته باشید. هلن برگز، متخصص چرخه بیولوژیک از دانشگاه راش شیکاگو در این باره میگوید: «هنگام خواب به طور طبیعی دمای بدن کاهش پیدا میکند و این موضوع موجب میشود افراد خواب راحتی داشته باشند. در واقع بدن برای داشتن خواب راحت دما را از طریق دستها و پاها از دست میدهد .» توصیه میشود هنگام خواب ابتدا برای اتساع رگها جوراب بپوشید بعد جوراب را درآورید و اجازه دهید پاهایتان از پتو بیرون باشد .
کلمات کلیدی:
امروزه دنیای رایانه، هویتیابی و هویت جویی نسل جوان و نوجوان در ابعاد فکری و اخلاقی را تحت تأثیر قرار داده تا جایی که آسیبهای اجتماعی رابطه تنگاتنگی با مقوله فناوری اطلاعات، انفجار اطلاعات و جهانی شدن پیدا کرده است.
رایانه توانسته است پیشرفتهای سریع در تکنولوژی، گسترش ارتباطات مختلف و خاصی را در جامعه بشری بهوجود بیاورد، اما موجب بروز پدیده جدیدی تحت عنوان اعتیادهای نوین و مدرن از جمله نوآسیبهای اجتماعی شده است.
وجود 5/3 میلیون کاربر غیردائم و 5/2 میلیون کاربر دائم ایرانی در اینترنت، نشاندهنده افزایش سرعت دوستیابی اینترنتی از طریق چت، سرقت اینترنتی، افزایش فاصله میان دنیای واقعی و تخیلی و مجازی و پرسه زدن در سایتهای ضد ارزشی است.
یک محقق اجتماعی میگوید: نوآسیبهای اجتماعی از سال 1990 در دنیا مطرح شد و هماکنون در حال تبدیل شدن به یک معضل فرهنگی، اجتماعی، روانی، عاطفی، فکری و اخلاقی است و جوامع مختلف از جمله ایران نمیتوانند فارغ از تأثیرات نوآسیبها بخصوص اعتیادهای نوین باشند.
کلمات کلیدی:
نقش و جایگاه مدرسه به عنوان مهمترین شاخص جهت آموزش و پرورش و موفقیت دانشآموزان انکارناپذیر و حیاتی است.
اما نمیتوان جایگاه والدین و ضرورت مشارکت آنها در آموزش و پرورش و موفقیت کودکان را نیز نادیده گرفت؛ نقشی حیاتی و تاثیرگذار که بیشک بدون مشارکت والدین بخشی از اهداف آموزشی و پرورشی ناکام مانده و کودکان نیمی از آموزشهای لازم را دریافت نمیکنند.
پژوهشگران دپارتمان آموزش و علوم تربیتی دانشگاه میشیگان و دپارتمان آموزش و علوم تربیتی دانشگاه جان هاپکینز، مواردی را به عنوان نکات کلیدی برای برقراری ارتباط بیشتر و بهتر والدین و اولیای مدرسه و والدین و کودکان ارائه کردهاند که با آنها آشنا میشویم.
پژوهشها نشان میدهد دانشآموزان 70درصد از زمان مفید خود را خارج از منزل و عمدتاً در مدرسه و یا مراکز آموزشی- تفریحی میگذرانند که این رقم خود به تنهایی گویای اهمیت برنامهریزی درست برای آموزش و پرورش دانشآموزان است.
کلمات کلیدی:
از آنجا که اول مهرماه هر سال، اولین تجربه کلاساولیهاست، از این رو از جایگاه ویژهای در موفقیت یا عدم موفقیت کودکان برخوردار است، اما متاسفانه گاهی این نکات به خوبی رعایتنمیشود.
حتی گاهی اوقات شاهد هستیم کهخانوادهها نیز از ضرورت ایجاد آرامش و محیطیمناسب با روحیه فرزندانشان، آگاهی کامل و لازمرا ندارند که میتواند این غفلتها، زیانهای جبرانناپذیری به بار بیاورد. نکتهای که دانستنآن برای والدین مهم است، آمادهسازی فرزندان برای پذیرش روزهای اول مدرسهاست.
بهروز جلیلی- روانپزشک کودکان- میگوید: دانشآموزان کلاس اول به دو گروه تقسیم میشوند؛ گروه اول، آنهایی هستند که تجربه مهدکودک را داشتهاند و تحمل دوری از والدین را تجربه کردهاند و به دوربودن از خانه تا حدودی عادت کردهاند و گروه دوم، آنهایی هستند که برای اولین بار دوری از خانواده را تجربه میکنند که به طور طبیعی، در گروه دوم، کار معلم و والدین قدری مشکلتر خواهد بود.
به همین دلیل لازم است که در چند روز پایانی تابستان به نکاتی توجه شود تا زمینه حضور بدون مشکل کودکان در مدرسه فراهم گردد.
کلمات کلیدی: