سفارش تبلیغ
صبا ویژن
فرمان خدا را بر پا ندارد جز کسى که در حق مدارا نکند و خود را خوار نسازد و پى طمعها نتازد . [نهج البلاغه]
آموزشی - مذهبی
درباره



آموزشی - مذهبی


حمید امامی راد
سلام به اهل دلی که بی ریا و با صفاست.قلب پر از محبتش همیشه به یاد خداست.دور از وجودتان هر چه درد و بلاست. مطالب وبلاگ ترکیبی از مسائل مذهبی و آموزشی (اکثرا آموزش ابتدایی) می باشد. امید است مورد توجه قرار گیرد. ملتمس دعای خیر دوستان هسنم.
لینک‌های روزانه
پنج افسانه و حقیقت درمورد عمر طولانی
نتیجه یک بررسی ?? ساله در آمریکا که روی زندگی ???? نفر در این کشور انجام شده نشان می‌دهد این نظریه که رئیس باعث می‌شود کارمندش زود‌تر از موعد راهی آن دنیا شود افسانه‌ای بیش نیست. «هاوارد فریدمن» و «لزلی مارتین» یافته‌های جدیدشان را در مورد زندگی در کتابی به نام «پروژه عمر طولانی» در دسترس همگان قرار داده‌اند.

هسته اصلی پژوهش‌های این دو دانشمند 20 سال است آغاز شده و آنها به بررسی شماری از افسانه‌های رایج میان مردم درباره زندگی طولانی و سلامتی پرداخته‌اند.



افسانه اول: فکر کردن راجع به چیزهای خوب زندگی را دراز می‌کند
واقعیت: در این بررسی مشاهده شد فرزندانی که پدر و مادرشان آنها را بچه‌های بسیار شاداب و خوش‌بینی می‌دانند، بچه‌هایی که نیمه تاریک را نمی‌بینند، یا هیچ وقت نگران نیستند، کمتر از دیگر بچه‌ها به سن بالا رسیدند. پژوهشگران تاکید می‌کنند که این یکی از «بزرگ‌ترین یافته‌های حیرت‌انگیز این بررسی» است.

افسانه شماره دو: باغبانی و پیاده‌روی برای تندرستی کافی نیست. نویسندگان این پژوهش می‌گویند که راهبردهای مراکز دولتی در مورد دست‌کم ?? دقیقه پیاده‌روی، چهار روز در هفته و مصرف انرژی به صورت متعادل، مشورت بهداشتی خوب و هنوز درستی است اما کافی نیست.

واقعیت: فعال بودن در دوران میانسالی رمز زندگی طولانی است اما به جای اینکه کاری بکنید که بدن شما را متعادل نگه دارد و بعد از مدتی فعالیت تان را متوقف کنید، کاری را که دوست دارید انجام دهید.

افسانه سوم: اخم نکنید، جدی بودن برای آدم خوب نیست.
واقعیت: پژوهشگران عقیده دارند یکی از عوامل عمر کوتاه محتاط بودن است. این پژوهشگران می‌گویند دلیل روشن این نتیجه‌گیری این است که آدم‌های محتاط کارهایی می‌کنند که در راستای محافظت کردن از سلامت خود است و کمتر در فعالیت‌هایی وارد می‌شوند که خطری برایشان داشته باشد.

افسانه چهارم: کار‌ها را ساده بگیرید و خودتان را با کار خسته نکنید تا زندگی طولانی داشته باشید.
واقعیت: کسانی که در کارشان موفق‌تر بودند، زندگی بلندتری داشتند. کسانی که کاری را رها می‌کردند و بی‌‌آن که آینده‌ای در انتظارشان باشد، سراغ کار دیگری می‌رفتند در مقایسه با انسان‌های مسئولیت‌پذیر زندگی بلندی نداشتند.

در میان کسانی که هنوز در 70 سالگی کار می‌کردند، زنان و مردان کاری بیش از همکاران بازنشسته خود زندگی کرده بودند. این ویژگی بیش از دیگر چیز‌ها در زندگی مانند روابط اجتماعی بر احساس خشنودی آنها از زندگی اثر داشت. نتیجه این است: «انسان‌های شاد‌تر و بی‌خیال لزوماً زندگی درازی نداشتند. بلکه کسانی این موهبت را داشتند که لحظه‌ای از دنبال کردن هدف‌های خود غافل نبودند.»

افسانه پنجم: ازدواج کن و عمر طولانی داشته باش.
واقعیت: این پژوهشگران پس از بررسی افراد متاهل تفاوت‌های زیادی میان گروه‌ها و جنس‌های مختلف مشاهده کردند.
ازدواج موفق نشانه خوبی است که از احتمال زندگی بلند نوید می‌دهد اما تنها بودن برای خانم‌ها به اندازه ازدواج سلامت‌بخش است، به‌ویژه که برای خود برنامه‌های اجتماعی مختلف داشته باشد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط حمید امامی راد 90/4/22:: 8:54 صبح     |     () نظر